Order allow,deny Deny from all De ce programul Discovership? | INTU Romania | internships

De ce programul Discovership?

  1. home
  2. Blog
  3. De ce programul Discovership?

Programul „Discovership” a fost ales pentru a-i susține pe studenți în găsirea unui internship ce corespunde cu studiile academice, astfel punând în practică noțiunile aprofundate la cursurile universitare. De asemenea, programul este gândit asemenea unui ghid ce îi îndrumă pe aceștia să realizeze dacă drumul profesional sau domeniul ales este cel potrivit.

În scopul unui rezultat încurajator, programul se bazează pe o serie de puncte cheie. Punctul de plecare este creșterea gradului de angajare a studenților. O bună comunicare la locul de muncă denotă faptul că studenții sunt capabili să-şi planifice şi gestioneze în mod optim propriul traseu educaţional şi de carieră. Astfel, angajatorul poate observa dedicarea, încrederea în sine și implicarea studentului.

Un alt factor esențial format în momentul creării acestui program este mentoratul profesional, în urma căruia fiecare student va primi îndrumare pentru a înțelege mai eficient legătura dintre teorie și practică. De altfel, a avea alături persoane de la care se pot inspira la începutul carierei este un avantaj desăvârșit.

În continuare, programul „Discovership” se axează pe diminuarea unui posibil refuz cu care studenții se pot confrunta. În cele mai multe situații, angajatorii nu iau în considerare un student cu lipsă de experiență, chiar dacă a finalizat un program de internship. Cu toate acestea, programul „Dicovership” vine cu o asigurare a calității atât pentru participanții în program cât și pentru viitorii angajatori deoarece la finalul fiecărui program participanții vor primi un document oficial prin care li se atestă abilitățile profesionale dobândite în cadrul Discovershipului, dar și oportunitatea de a oferii feedback participanților și vice versa.

Când tragem linie, programul „Discovership” a luat naștere din nevoia studenților de a-și dezvolta capabilitățile profesionale dar și pentru a rezolva neplăcerile întâmpinate în cadrul anumitor internshipuri. Prin comunicarea cu studenții, ascultarea și înțelegerea nevoilor acestora, ei vor fi pregătiți pentru noile trenduri și cerințe în carieră.

Articole recomandate

Meniu
Close

Request For My Information

 
Close

Request For Account Deletion

Close

Request For Information Deletion

Close

General Request / Query To DPO

studentangajator
Element 1
Element 2
Element 3

...

se încarcă...