cine suntem

  1. home
  2. cine suntem

cine suntem

INTU România e o platforma independentă, creată și gestionată de noi, studenții. Asociațiile noastre s-au unit sub forma Studenții Români în Alianță, prin care noi îi susținem pe toți studenții români, din întreaga lume. Prin INTU, îți oferim oportunități de dezvoltare profesională, în modul în care îți dorești.

ce facem

Promovăm și dezvoltăm conceptul de internship în România si dam companiilor tinerii geniali cu expertiza de care au nevoie.

Ce facem

valori

Noi suntem studenți pentru studenți.
Ne definesc

ambiția

creativitatea

maturitatea

implicarea

open mindset

adaptabilitatea

încrederea

LSRS Liga Studenților Români din Străinătate (LSRS) LSRS Liga Studenților Români din Străinătate este organizația care unește studenții români din toată lumea într-o comunitate de peste 120 de voluntari activi și 15 filiale și reprezentanțe, cu deschidere la 50 000 de studenți la nivel global. LSRS e gașca ta de prieteni pe tot globul, colegii tăi de proiecte și mai ales, LSRS ești tu - studentul român din străinătate. Aducem o nouă viziune și construim o imagine vie și activă a României în întreaga lume. Legăm prietenii, construim comunități, dezvoltăm tinerii și creștem împreună. FASMR Federația Asociațiilor Studenților în Medicină din România (FASMR) FASMR are ca misiune reprezentarea intereselor profesionale, ştiinţifice, sociale şi culturale a peste 24.000 de studenţi medicinişti în relaţia cu autorităţile statului, cu universităţile din care fac parte şi cu ceilalţi parteneri externi. USR Uniunea Studenților din România (USR) USR este cea mai mare federație studențească din țară, reunind un număr de 111 organizații din 13 centre universitare, reprezentând în mod direct interesele a unui total de 450 000 studenți la nivel național.
Meniu
Close

Request For My Information

 
Close

Request For Account Deletion

Close

Request For Information Deletion

Close

General Request / Query To DPO

studențicompanii
Element 1
Element 2
Element 3

...

se încarcă...